Het Vleescentrum kan uw partner zijn!

Het Vleescentrum is opgericht door Jan Hartog, startte in 1966 op de Birkstraat in Soest. Al snel groeide het bedrijf uit tot de schakel in horeca en groothandel in het midden van ons land en tegenwoordig geheel door het land.

Om aan de ons gestelde eisen te kunnen voldoen is in 1995 het plan voor totale nieuwbouw ontstaan want groei betekent vooruitgang. Een nieuw bedrijfspand werd gerealiseerd. Een pand dat voldoet aan alle keuringseisen. Zoals bijvoorbeeld klimaatbeheersing, routing en normen betreffende EEG-erkenning en HACCP en kwaliteitscontrole. Op 28 januari 1998 werd het pand in gebruik genomen.

Ondertussen bleef het Vleescentrum met succes groeien en zowel het machinepark als het wagenpark werden uitgebreid onder leiding van de directie Marco Hartog en Ronald van Klooster waar vakbekwaamheid en motivatie de kernbegrippen zijn.

Algehele automatisering en persoonlijk contact staan garant voor accurate orderafhandeling en de grote mate van flexibiliteit maakt stipte leveringen mogelijk.

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Het Vleescentrum. De bewaking daarvan begint bij de inkoop van het vlees. Deze grondstoffen worden uitsluitend betrokken bij bedrijven die werken volgens een voor hen geldend kwaliteitssysteem en beschikken over EEG erkenning.

Door een selectief inkoopbeleid en eigen import uit Nieuw- Zeeland, Zuid- Amerika en Argentinië, kunnen wij u verzekeren van de allerbeste kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

De grondstoffen komen ons bedrijf binnen in een aparte ontvangstruimte. Vanaf hier wordt het strenge kwaliteitscontrolesysteem voortgezet. De grondstoffen worden na ontvangst gecontroleerd op temperatuur, verpakking, houdbaarheid en uiteraard op kwaliteit.

Voor alle rund en kalfsvlees producten wordt een traceability systeem gebruikt. Dit systeem zorgt ervoor dat in geval van calamiteiten de herkomst van de vleesproducten direct traceerbaar is.

In het daarop volgende innovatieve productieproces wordt ons vakmanschap toegevoegd.

De mogelijkheden ten aanzien van de verwerking van het vlees zijn zeer uitgebreid. Eigenlijk is alles te realiseren op klantniveau bijv. marinades of betreffende de verpakking.

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Nadat uw bestelling gereed is gemaakt en volledig aan uw specificaties voldoet, kan deze in heel Nederland worden bezorgd.

Om zorgvuldigheid, snelheid en flexibiliteit te kunnen waarborgen, houdt Het Vleescentrum het logistieke traject in eigen hand. Een modern wagenpark ingericht conform de HACCP richtlijnen staan hiervoor ter beschikking.