Vlees voor de horeca, bedrijven en instellingen

Het Vleescentrum levert al decennia lang vlees voor de horeca, bedrijven en instellingen. Het Vleescentrum is zeer selectief in het inkoopbeleid en alleen de allerbeste kwaliteit wordt verwerkt tot een eindproduct.

Producten zoals entrecote, ribeye en ossenhaas worden altijd vers geleverd. Ook hebben we regionale producten zoals Wijdemeren rund-, kalfs-, lams- en Palmesteynvlees van landgoed Palmesteyn uit Deil.

Als eigenaar of manager bent u kritisch op de kwaliteit van uw inkoop, met name op het vlees. U bent op zoek naar een partner, die met u meedenkt en voldoet aan uw kwaliteitseisen. Vlees is immers het belangrijkste component van de maaltijd. Wij denken daarom altijd met u mee en is maatwerk zeker mogelijk. Met deze gedachten in ons achterhoofd zorgt het Vleescentrum voor het meest uitgebreide vleesassortiment. En om de kwaliteit van de producten te waarborgen, werken we volgens de HACCP-kwaliteitszorgrichtlijnen. We controleren streng op herkomst, verwerking, smaak en versheid en dat proeft u!

Onze eigen merken